Карактеристике Climax Control

Climax Control

Више контроле над ерекцијом, чак 30 минута дужи секс и потпуна слобода у спаваћој соби?
Да!
Захваљујући Цлимак контроли, ваш сексуални живот ће добити праве блиставе.

SALE

-30%

без рецепта Climax Control
45,50 35EUR
access_time

-30%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart
без рецепта Climax Control

Climax Control Карактеристике Нашег Производа

30 минута фантастичног секса захваљујући Цлимак Цонтрол

продаја Climax Control

Тајна савршене акције Цлимак Цонтрола је ефекат ове припреме на директну секрецију серотонина у телу. То је оно што је одговорно за стања среће, еуфорије и узбуђења, а контрола над њеним нивоом крви омогућава вам да контролишете осећања током секса. То значи да ће смањивање осетљивости на стимулације омогућити момку да има дуже креветне маратоне и да продужи сексуално задовољство до пола сата. Најважније, све што треба да урадите је да узмете таблете два пута дневно на један комад, а први ефекти ће се појавити након отприлике 4-5 дана: однос ће постати неколико минута дуже, али највише се дечак осећа много мање умор током секса. Пуна ефикасност лечења је осигурана након неколико месеци коришћења, али као што људи кажу - заиста је вредно чекати толико.

Вишеслојни утицај на тело

Цлимак Цонтрол није стандардна формулација за еректилну дисфункцију, јер је њен утицај на тело потпуно другачији. Главни задатак ових великих пилула је повећање сексуалног задовољства продужавањем трајања сексуалног односа. Поред тога, редовно третирање овог дијететског додатка омогућава и:

- гарантује пуну ерекцију без ризика да је изгуби

- нормализовати ниво серотонина у крви

- одржавати потпуну контролу над моментом ејакулације: без премјештања у непримјереним тренуцима!

SALE

-30%

Climax Control јефтино
45,50 35EUR
access_time

-30%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart
цене Climax Control

Препоруке Climax Control

стручњак

тестови Climax Control

Секс је и даље табу за многе људе и толико је дубоко укорењен да о томе и не разговарају са својим животним партнером. У моју канцеларију долазе пацијенти који годинама имају проблема са ерекцијом, преурањену ејакулацију или једноставно верују да не испуњавају очекивања својих партнера у спаваћој соби. Садели су да се већина ових проблема може лако елиминисати употребом препарата као што је Цлимак Цонтрол, а једино ограничење је срамота мојих пацијената.

Стога, са овог места, желим да дам све оне који не посјећују канцеларије сексолога и терапеута, један једноставан савјет. Ако имате проблема у спаваћој соби, не осећате се у потпуности момци, не контролишете ејакулацију или не постижете потпуну ерекцију - Цлимак Цонтрол таблете могу бити најједноставнија опција за вас. Њихова употреба не захтева консултације са било којим лекаром. Не треба вам рецепт за куповину, а испорука долази невипљиво и упакована. Као специјалиста мушког пола, желим да сваки човек осјећа сигурно и мушко у кревету, а не осјећа се страха од преваре или неизвјесности због изазова.

Цлимак Цонтрол таблете ће вам помоћи да контролишете своје узбуђење и продужите сексуално задовољство, што ће свакако бити испуњено огромним ентузијазмом ваших партнера. Ако је ваш тренутни секс трајао око четвртине сата, захваљујући овом додатку можете га продужити још пола сата без проблема. Ниједна друга формулација на тржишту неће пружити такве ефекте. И нико други неће радити тако ефикасно и безбједно.

Међутим, продужени однос није све, јер сте такође стекли апсолутну контролу над својим телом. Ви одлучујете када желите да сперите и завршите забаву или да га продужите још више. И још више, нећете требати додатно вријеме за регенерацију до другог круга!

SALE

-30%

 Climax Control
45,50 35EUR
access_time

-30%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart
Компоненте Climax Control
arrow_back_ios
arrow_forward_ios

star

4,5

45 старост
51 старост
37 старост
29 старост
Препоручујем то свим мушкарцима који желе да побољшају своју фитнесс у кревету.
У мојим годинама, дуги секс је недостижан. Међутим, Цлимак Цонтрол ме је учинио да проведем дугачке часове у кревету уместо неколико минута.
Захваљујући овим таблама, морао сам знати који је прави, дуги секс.
Мој партнер иницира секс чешће, пошто користим Цлимак Цонтрол и захваљујући томе потпуно га задовољим.
SALE

-30%

најјефтинији Climax Control
45,50 35EUR
access_time

-30%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart
где купити Climax Control

Компоненте Climax Control

- Сарсапарилла

- Л-карнитин тартрат

- Трибулус Террестрис

SALE

-30%

 О томе Climax Control
45,50 35EUR
access_time

-30%

22сати
22минута
22секунде
БАИ НОВ shopping_cart